Onbeperkt tapas eten in Alkmaar

La Cubanita

Alkmaar

Verdronkenoord 102
1811 BH  Alkmaar

Bel ons:
072-5200019

Mail ons*:
alkmaar@lacubanita.nl * Gelieve je telefoonnummer in de mail te vermelden zodat wij ook telefonisch contact met je kunnen opnemen.

Komt u lekker borrelen op ons terras? Reserveringen voor ons terras op zaterdag en zondag middag kunt u plaatsen via onze site. Gelieve rekening houden met; uw reservering op het terras is weersafhankelijk, bij slecht weer kunnen wij ervoor kiezen om uw reservering te annuleren. Ons terras is niet overdekt en beperkt in ruimte. Verder vragen wij u zich te houden aan eindtijden zodat wij de corona maatregelen kunnen handhaven, wij sluiten uiterlijk om 18:00.

Openingstijden restaurant

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag Gesloten

Donderdag Gesloten

Vrijdag Gesloten

Zaterdag 14:00-18:00

Zondag 14:00-18:00

Reserveer direct!

In verband met corona, graag aandacht voor het volgende:


Door te starten met de reservering verklaar je dat jij en jouw gezelschap in goede gezondheid verkeren en geen coronasymptomen ervaren.

Kom je bij ons eten? Je bestelt vanaf nu je favoriete tapas gemakkelijk via onze bestelapp!

Het is supermakkelijk. Met je eigen telefoon scan je de QR-code en je kunt direct je favoriete tapas gaan bestellen. Het is dus wel handig om een opgeladen mobiele telefoon bij je te hebben. Onverhoopt toch een lege batterij? Geen probleem, wij hebben enkele powerbanks liggen, zodat je toch gelijk van start kan. Voor de rest laat je je mobiel natuurlijk lekker op tafel liggen en besteed je alle aandacht aan je tafelgenoot.

La Cubanita Alkmaar

Vacatures

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures. Wil je toch bij ons solliciteren? Doe dit dan via onderstaande link.

Open sollicitatie

Bekijk en solliciteer!

Cuba's socials